Als je de wereld niet kan veranderen, zorg er dan voor dat de wereld jou niet te veel verandert

 

Boodschappen van de Engelen

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je me de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen.

Probeer nog eens


Engelenkaart Merlina

Engelenkaart Merlina Je bent in verwarring en besluiteloos omdat je niet genoeg informatie hebt gekregen. Ga op onderzoek uit of raadpleeg een deskundige voordat je een beslissing neemt.

Als je even niet weet hoe het allemaal verder moet. Je bent verward en besluiteloos omdat je niet alle informatie denkt te hebben die je nodig hebt. Ook al zou je wel alle informatie hebben, dan nog zou je besluiteloos zijn omdat je niet echt weet wat je wilt.

Vraag daarom even raad aan anderen of ga op onderzoek uit, zodat je zeker weet wat je wilt. Neem pas daarna een besluit. Zo voorkom je dat je later tot de conclusie komt dat je toch de verkeerde beslissing hebt genomen.

Engelenkaart Merlina kort samengevat

Zoek eerst uit wat je nu echt wilt, vraag om raad als je er niet uit komt. Als je er dan uit bent neem dan pas besluiten.

tartelette.be       dekleinebron.be       bioritme.zweb.be   
www.esoterie.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2022