Als je de wereld niet kan veranderen, zorg er dan voor dat de wereld jou niet te veel verandert

 

Boodschappen van de Engelen

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je me de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen.

Probeer nog eens


Engelenkaart Sonya

Engelenkaart Sonya Ik breng je een boodschap over van een overledenen geliefde: ’Ik ben op dit moment heel gelukkig en ik hou veel van je. Je hoeft je over mij geen zorgen te maken.’

We hebben allemaal wel eens iemand verloren die ons dierbaar was. Vaak hadden we nog zoveel willen vragen waarop nooit een antwoord meer lijkt te komen. Soms maken we ons zorgen of er wel iets is na de dood en of het goed gaat met deze dierbare.

Soms ook wenste we dat de ander er nog was, gewoon omdat we in bepaalde situaties de ander zo hard nodig hebben. Weet dan dat je gehoord wordt.

Engelenkaart Sonya kort samengevat

De ander is niet weg maar nog steeds bij je, diep in je hart en overal om je heen. De ander zegt: ”Ik ben blij, ik heb vrede en ik houd erg veel van je. Ik mis jou ook, maar jij moet nu verder en eens zullen we elkander weerzien. Doe wat je moet doen, ik steun je, ook al merk je het misschien niet. Zie dit als het teken van mij waarop je zo lang gewacht hebt. Ik ben bij je, dus ga door.”

      dekleinebron.be       bioritme.zweb.be   
www.esoterie.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023