Als je de wereld niet kan veranderen, zorg er dan voor dat de wereld jou niet te veel verandert

 

Lenormandkaart van de dag

De ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaarten van Madame Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Marie Anne Lenormand was een Francaise die onder de naam 'Madame Lenormand' aan het begin van de negentiende eeuw faam verwierf door via kaarten de toekomst te voorspellen.

Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die ge-ent zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt. Ze werd enorm populair en leesde de kaarten voor: Napoleon, Josephine de Beauharnais, Robespierre, Louis 18de enz. Ook ontmoette ze de Russchische keizer Alexander.

Probeer nog eensHet Hart

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Liefde, Zachtheid, Optimisme

Deze kaart straalt levensvreugd en geluk uit. Liefde en zachtheid kun je op je pad verwachten, als je je daarvoor openstelt.

Deze kaart wijst er op dat je op dit moment in een positieve fase in je leven zit, of daar in terecht komt. Anderen kunnen op je steun rekenen en zoeken je gezelschap.

De kaart wijst er ook op dat je openstaat voor een nieuwe relatie. Of je werkelijk iets met iemand anders wilt beginnen is de vraag, maar je geniet van de flirt en de aandacht.

margotdorren.be       dekleinebron.be       bioritme.zweb.be   
www.esoterie.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2020