Als je de wereld niet kan veranderen, zorg er dan voor dat de wereld jou niet te veel verandert

 

Boodschappen van de Engelen

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je me de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen.

Probeer nog eens


Engelenkaart Opal

Engelenkaart Opal Je kinderen in de Hemel en op Aarde zijn gelukkig en er wordt goed voor gezorgd door God en de Engelen.

Het duurt soms erg lang voordat iets zijn positieve uitwerking lijkt te hebben. We zetten ons al zo lang volledig in en soms lijkt alle energie die we er in gestoken hebben verspilde moeite. Welnu, weet dat je dit keer eindelijk zult overwinnen!

Kinderen, we hebben ze allemaal. Of het nu mensenkinderen zijn of geestelijke kinderen die aan ons ontsproten zijn, ze zijn hoe dan ook ooit voortgekomen uit onszelf. Soms zijn onze kinderen ons ontnomen, een andere keer zijn we bang ze te verliezen.

Engelenkaart Opal kort samengevat

Weet dan dat God en de engelen erover waken en dat ze de hoogste bescherming genieten die mogelijk is. Jouw kinderen, geestelijk of tastbaar, levend of overgegaan, zijn in goede handen.

margotdorren.be       dekleinebron.be       bioritme.zweb.be   
www.esoterie.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2020